Één moment geduld. We zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Serveerplank met eigen ontwerp

1. Kies je cadeau

Bekijk onze collectie en laat je inspireren

2. Personaliseer naar wens

Eenvoudig en snel met onze editor

3. Wij gaan voor je aan de slag

Je bestelling is in goede handen

4. Snelle levering

Voor 15.00 besteld, morgen in huis!


Leisteen

Hout

Origineel cadeau

Gaat jouw beste vriendin samenwonen? Wordt jouw buurman 50? Organiseert jouw manager een afscheidsborrel? Geef hem of haar een origineel cadeau voor deze speciale gelegenheid. Met een gepersonaliseerde, gegraveerde leisteen of houten serveerplank van Jebbez maak je altijd iemand blij. Wie houdt er nu niet van een lekker hapje en een gezellige sfeer? Een ideaal cadeau voor bij de borrel of de BBQ.

Met een speciale boodschap

Bij een bijzonder moment hoort een speciale boodschap. Lieve woorden of een persoonlijke wens worden altijd gewaardeerd. Kies daarbij een passende afbeelding en ontwerp in 3 stappen een uniek een waardevol geschenk. Een serveerplank die men zich nog lang zal blijven herinneren. Ook leuk om te geven in combinatie met gegraveerde glazen.

Van hoogwaardige kwaliteit

Onze gravures zijn van hoogwaardige kwaliteit. De houten serveerplanken zijn van mangohout. Deze sterke, duurzame houtsoort heeft een fijne nerfstructuur en een warme, robuuste uitstraling. Leisteen is een sterk en sierlijk natuurproduct en kan tegen temperaturen van 200 graden. Kies je voor de ronde variant voor tapas, pizza of sushi? Of de rechthoekige variant om als kaasplank of broodplank te gebruiken? Het is helemaal aan jou!

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat je graag te woord. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 16 uur. Bel +31 (0)541 76 90 33 of mail naar info@jebbez.com.