Één moment geduld. We zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Blog Michiel Akker

Blog Michiel Akker

Eind 2016 benaderde Michiel Akker ons met de vraag of we een deel van een rouwkaart op twee champagneglazen konden graveren. Een nogal heftig verhaal volgde. Kort na het overlijden van zijn 6-jarige, meervoudig gehandicapte dochter zocht hij naar iets om haar vast te kunnen houden. Hij wilde samen met zijn vrouw Esther tijdens Oud & Nieuw proosten op Lisa Emily. Het werd een hele bijzondere avond in het bijzijn van familie en vrienden. En daarna volgden nog meer speciale momenten met de gegraveerde glazen van Jebbez… Michiel vertelt:

Voor bijzondere momenten

“Oud & Nieuw wordt bij ons altijd groots gevierd met familie en vrienden. Dit is al jaren een traditie. Maar die ene jaarwisseling was heel bijzonder. Een creatieve vriendin had het ontwerp gemaakt voor op de champagneglazen, helemaal afgestemd op de rouwkaart van onze dochter. Met deze gegraveerde glazen hebben mijn vrouw en ik het nieuwe jaar ingeluid. Terwijl we proostten op onze dochter ging er van alles door me heen. Maar het gaf ons tegelijkertijd ook heel veel kracht. Het was heel fijn om dit bijzondere moment te delen met de mensen die zo dichtbij ons staan...”

Mooie herinneringen koesteren

“Toen Lisa Emily nog bij ons was, sloten Esther en ik altijd op vrijdagavond de week af met een wijntje op de bank terwijl onze dochter op schoot in slaap viel. Dat waren heerlijke momenten. Om die mooie herinneringen te koesteren, bestelden we ook een set wijnglazen met dezelfde opdruk als de champagneglazen van Oud & Nieuw. De ‘Lisa-glazen’, zoals we ze noemen, zijn onmisbaar bij speciale momenten. Bijvoorbeeld op haar geboortedag of haar sterfdag. Toen ik er laatst per ongeluk één kapot liet vallen, merkte ik pas hoeveel ze voor ons betekenen…”

Familie en vrienden bedanken

“Onze familie en vrienden hebben ons al die tijd met Lisa Emily onvoorwaardelijk gesteund. Net als het team van 17 verpleegkundigen dat 6 jaar lang voor ons klaar stond en de begeleiders van de Toermalijn, kinderdagcentrum van Aveleijn, waar onze dochter het laatste half jaar één dag per week verbleef. Toen zij laatst weer op bezoek kwamen om de geboorte van onze tweede dochter Esmée te vieren, hebben we samen geproost met een wijntje in een ‘Lisa-glas’. Hoe fijn is het om hen op deze manier te kunnen bedanken!”

Heftige tijd afsluiten

“Het heeft tijd nodig om zo’n groot verlies te verwerken. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Vlak na het overlijden van Lisa Emily ben ik gewoon weer aan het werk gegaan, maar vorig jaar werd ik overvallen door een burn-out. Zes jaar lang zorg kwam ineens naar boven, heel heftig. Pas nu merk ik hoe intensief het altijd was om een meervoudig gehandicapte dochter te begeleiden. Met de geboorte van onze tweede dochter sluiten we hopelijk een heftige tijd af. Toen mijn vrouw ging bevallen van haar, hebben we onze gegraveerde champagneglazen meegenomen naar het ziekenhuis. Toen Esmée gezond ter wereld was gekomen, hebben we in het ziekenhuis samen champagne gedronken. Dit was weer zo’n moment om nooit meer te vergeten…”

date.month.December 2018

De verhalen van mensen raken mij nog iedere dag!

De verhalen van mensen raken mij nog iedere dag!

date.month.October 2018

Het begon allemaal met het organiseren van een ‘high tea’ voor een zakelijke teambuilding.

Lees meer

Productontwikkelingen

Productontwikkelingen

date.month.October 2018

Ligt er bij jou ook een persoonlijke serveerplank op tafel met Kerst?

Lees meer