Één moment geduld. We zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

De verhalen van mensen raken mij nog iedere dag!

De verhalen van mensen raken mij nog iedere dag!

Het begon allemaal met het organiseren van een ‘high tea’ voor een zakelijke teambuilding. Brigitte Kok, oprichter van Jebbez.com, werkte toen nog als secretaresse op de afdeling HRM van een grote zorgorganisatie. Het doel van deze ‘high tea’ was om collega’s met elkaar te verbinden. “Naast het regelen van de thee en de lekkernijen, was ik verantwoordelijk voor een mooi gedekte tafel. Een tafel waar persoonlijke gesprekken op gang moesten gaan komen en waar iedereen zich zou gaan openstellen voor elkaar. Ineens had ik een uniek idee. Ik koppelde het thema ‘deze tijd heeft aandacht nodig’ aan deze meeting en liet deze tekst op ieders glas graveren. Bij ontvangst ontvingen alle collega’s een glas. Het diende als een stukje bewustzijn en werkte perfect als hulp bij de opening van een gesprek”, aldus Brigitte.

Vanuit je hart

“De reacties op de gegraveerde glazen met een persoonlijke boodschap waren heel positief en de deelnemers hadden vanuit hun hart gesproken. Alleen bij het bestellen van de glazen liep ik tegen een aantal dingen aan. Bijvoorbeeld dat niet alleen de keuze vrij beperkt was, maar ook de opdruk niet helemaal scherp en constant was bij een grotere hoeveelheid. Als echte perfectionist miste ik een stukje kwaliteit en exclusiviteit waar ik op dat moment wel behoefte aan had. Dit zette me aan het denken. Kon ik dit zelf niet regelen? In mijn enthousiasme ben ik toen gaan inventariseren. Waar is behoefte aan? Welke graveermachine heb ik nodig? Waar koop ik mooie glazen in? Hoe snel kan ik een webshop starten? Zo gezegd, zo gedaan. In de winter van 2011 lanceerde ik www.glas-graveren.eu, mijn eerste webshop voor persoonlijke gravures op glazen van hoogwaardige kwaliteit.”

Keuzes op gevoel

“Blijkbaar was ik niet de enige met deze behoefte want binnen no-time kwamen de eerste bestellingen binnen. Dit zorgde ervoor dat ik al snel een volledig assortiment aan bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, whiskeyglazen, waterglazen en karaffen kon aanbieden. Ik koos bewust voor 2 lijnen: kwaliteitsglazen van het Nederlandse merk Royal Leerdam gecombineerd met een exclusieve kristallijn van het Italiaanse merk Luigi Bormioli. Italië is mijn favoriete vakantieland en ik houd van uitgebreid tafelen met een goed glas wijn. Hier deed ik dan ook veel inspiratie op. In het land van mode, design en la dolce vita weten ze namelijk heel goed wat echte kwaliteit is. De keuzes voor de glazen maakte ik puur op gevoel, bij twijfel deed ik het niet…”

Vier het leven

“Ondertussen zit er een heel team achter de vernieuwde webshop, die sinds kort de naam Jebbez.com heeft gekregen en binnenkort wordt uitgebreid met originele cadeauartikelen die je kunt laten graveren. Ik ben trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar ik heb ook nog heel veel ambities. Zo wil ik continu blijven ontwikkelen door in te spelen op de huidige trends. Bij bedrijven is er bijvoorbeeld veel vraag naar glazen met logo. Maar ook is trouwen weer ‘in’ en veroveren Amerikaanse tradities zoals een babyshower of 21-diner Nederland. Je merkt dat mijlpalen uitgebreider worden gevierd en een persoonlijk, origineel cadeau past hierbij. ‘Vier het leven’ is mijn motto. Toast samen op een bijzondere gebeurtenis. Dat kan een feestje zijn, maar ook een afscheidsbijeenkomst van een dierbare. De persoonlijke verhalen die ik hoor van klanten die ons bellen voor advies, raken mij nog iedere dag!”

date.month.October 2018

Productontwikkelingen

Productontwikkelingen

date.month.October 2018

Ligt er bij jou ook een persoonlijke serveerplank op tafel met Kerst?

Lees meer

Blog Michiel Akker

Blog Michiel Akker

date.month.December 2018

Eind 2016 benaderde Michiel Akker ons met de vraag of we een deel van een rouwkaart op twee champagneglazen konden graveren.

Lees meer